Punta Cana repjegy + 5*szállás 400 ezer Ft alatt

akciós szállás - hotelscombined

Punta Cana és Dominika top 5 látnivalója és a legjobb utazási időpont

A Dominikai Köztársaság egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja a Karib-térségben. A szigetet gyönyörű strandjai, kristálytiszta vize, trópusi esőerdei és gazdag történelmi és kulturális öröksége miatt tartják számon.

Punta Cana a Dominikai Köztársaság keleti partján található, és a sziget egyik legnépszerűbb üdülőhelye. A várost fehér homokos strandjai, pálmafás tengerpartjai és luxusszállodái teszik vonzóvá a turisták számára.

Dominika top 5 látnivalója

  • Punta Cana strandjai

Punta Cana híres fehér homokos strandjairól, amelyeket pálmafák borítanak. A legnépszerűbb strandok közé tartozik a Bavaro Beach, a Juanillo Beach és az Arena Gorda Beach.

  • Los Haitises Nemzeti Park

A Los Haitises Nemzeti Park egy UNESCO Világörökségi helyszín, amely a Dominikai Köztársaság északkeleti részén található. A parkot dzsungelek, mangroveerdők, vízesések és barlangok borítják.

  • Samana Nemzeti Park

A Samana Nemzeti Park egy másik UNESCO Világörökségi helyszín, amely a Dominikai Köztársaság északkeleti részén található. A parkot trópusi esőerdők, mangroveerdők, vízesések és lagúnák borítják.

  • Isla Saona

Az Isla Saona egy gyönyörű sziget a Karib-tengerben, amely a Dominikai Köztársaság partjaitól mintegy 10 kilométerre fekszik. A szigetet fehér homokos strandjai, pálmafás tengerpartjai és kristálytiszta vize teszik vonzóvá.

  • Santo Domingo

Santo Domingo a Dominikai Köztársaság fővárosa és a Karib-térség egyik legrégebbi városa. A várost számos történelmi és kulturális látnivaló teszi érdekessé, köztük a Kolumbusz-kápolna, a San Francisco-i kolostor és az Alcázar de Colón.

Mikor érdemes utazni Punta Canába és Dominikára?

A Dominikai Köztársaság egész évben kellemes időjárással rendelkezik. A legmelegebb hónapok júniustól szeptemberig tartanak, amikor a hőmérséklet elérheti a 35 fokot is. A legcsapadékosabb időszak júniustól októberig tart.

Olcsóbb repülőjegyek

A Dominikai Köztársaságba a legolcsóbb repülőjegyeket általában a szeptembertől novemberig tartó időszakban lehet foglalni. Ezenkívül a hétköznapokra általában olcsóbbak a repülőjegyek, mint a hétvégékre.

Összefoglalás

Punta Cana és Dominika egy gyönyörű sziget, amely számos látnivalót és programot kínál a turisták számára. A legjobb utazási időpont a szeptembertől novemberig tartó időszak, amikor az időjárás kellemes és az olcsóbb repülőjegyek is elérhetők.

Keress a KAYAK utazási tanácsadó programjával, és megleled a legjobban összeállított repülőjegy+szállás kombinácoókat tetszésed szerint !

Punta Cana 387740
Sending
User Review
0 (0 votes)
szállás booking akciós szállás Bangkok