Malaga repülőjegy télből a nyárba

akciós szállás - hotelscombined

Repülőjegy Malagára

Aki ellátogat erre a – jelenleg ugyan nem felkapottnak számító – nyaralóhelyre az megérti miért nem érdemes 10-20 órákat repülni egy távoli célpontra ( tisztelet a kivételnek ) egy tengerparti élményért. Bár természetesen téli időszakban a 4 órányi repülőút után, kifejezett nyári időre , 30 fokokra ne számitsunk! mégis óriási feltöltődést jelent már az átlag 15-25 fokos napsütéses időjárás is. A tengerparti levegő felüdülést az itt kapható ételek pedig kulináris élményt jelentenek a jó kis sörözőktöl borozóktól nem is beszélve. És ha hozzátesszük, hogy novembertől májusig a repülőjegyek rendkívül nyomott árakon is elérhetők, rövid a repülőút már csak egy repjegy vásárlás választ el minket életünk egyik legjobb döntésétől!

Mit is jelent ez ?

Olcsó repülőjegy :

Jellemzően az olcsóbb időszakokban 10-25000 ft között lehet már retúr repülőjegyet foglalni. Ez megközelitőleg fele, harmada a főszezon repülőjegy árainak ! Itt van mai ajánlatunk egy 3 napos hétvégi kiruccanásra potom 13000 ft os repülőjeggel oda vissza !

Vagy válogathatsz időszakokra szóló jegyek között !

 

és aki a KIWI repülőjegy keresőjét részesíti inkább előnyben annak is van itt egy repülőjegy kereső gyorslink

Olcsó szállás !

Mindenki ismeri és használja a Booking.com szálláskeresőjét. hiszen a világ legnagyob adatbázisával rendelkezik. Néha azért érdemes ellenőrizi a Hotelscombined szállás ajánlatait is, hiszen azt kevesen tudják, hogy ez a kereső más szállásajánlatok között is keresgél és sokszor egész jó kis ajánlatokat talál !
Booking.com

Komplett szállás és repülőjegy combo alkalmazással még kellemesebben keresgélhetünk !

Szállás + repülőjegy keresés

Malaga repülőjegy vélemények
Overall
5
  • Repülőjegy ár
Sending
User Review
4.67 (24 votes)
szállás booking akciós szállás Bangkok

2 hozzászólás

  1. Daniella Török