Változnak a repülőjegy ár trendek

akciós szállás - hotelscombined

A megszokott lastminute repülőjegy foglalással szemben a repülőtársaságok új technikát vetettek be ! Az eddigi gyakorlattal szemben jellemzően minél előbb eladják a jegyeket és amint egy járatra egyre kevesebb jegy van, tehát láthatóan a nyereség illetve a nullszaldót túllépték, várható bevétel tekintetében egy járatnál, nem a gép súlyának teljes kihasználására törekednek, hiszen a fentmaradó súly arányában csomagokat is szállíthatnak- és ezért az árak nem csökkennek – hanem emelkednek az indulási időponthoz közeledve… érdemes tehát időben jegyet venni.olcsó repülőjegyek Budapestről

Hostelek és Bed and Breakfast szállások.. . A szálláskereső túristák alternatív megoldása. Sokszor lehet megmenteni egy egy utazást, és javítani a büdzsén amit egy esetlegesen drágábban vásárolt repülőjegy pluszkiadásait enyhíthetjük,  hiszen sok esetben egy szállodai szoba áránál olcsóbban kivehetünk adott országokban akár egy egész lakást!

Book Hostels Online Now

Érdemes mindenképpen kipróbálni… – magyar keresőfelülettel is rendelkezik. Árait tekintve átlag 10-30% al vagy még olcsóbb ajánlatokat találhatunk. Ezért cserébe legtöbb esetben közös fürdő és hálóteremben kell pihennünk. Azonban kapcsolatépités és aktuális információszerzés szempontjából a legjobb lehetőség az utazások folyamán.  Az utóbbi időkben egyre több helyen találhatunk VIP vagy kétszemélyes szállásokat is ellenben a fürdő használata az ilyen helyeken is közös.

 

 

Sending
User Review
4.2 (5 votes)
szállás booking akciós szállás Bangkok

Hozzászólás